Fincsi gluténmentes palacsinta (szójatejjel csináljátok)
250 g hajdinaliszt
500 ml gabonatej, tehát bármilyen jó (nekem tönköly volt, a videóban sajnos árpának fordítottam, de ez TÖNKÖLY, ha szójatejjel készítitek akkor abszolut GLUTÉNMENTES!!!)
1 mokkáskanál vanília
csipet só
kókuszzsír a serpenyő kikenéséhez
Egy csinos tálba összekeverni az összes hozzávalót, ha nagyon nyúlós akkor még tehettek hozzá gabonatejet. és sima palacsintasütő serpenyőben vagy ilyen géppel ami nekem van, kisütni.. előtte a gépet vagy a serpenyőt mindenképp kizsírozni egy kis ecsettel, én kókuszzsírral dolgoztam.
- a felső összetekert palacsintában kakaópor van és nyírfaszirup, nagyon fincsi volt
- az alsó összehajtott palacsintában fahéj és nyírfaszirup van.