Diétás fogyókúrás kaja +méregtelenítés (szigorúan mindenmentes)

2017. január 11. - ginavega

A méregtelenítő kúra amit most csinálok arról szól, hogy speciális dolgokat eszem naponta 3-szor, teát, útimagfűhéj-vizet és keserűnövényvízet iszom..... nem hangzik túl hívogatóan, de méregtelenítés szempontjából baromira működik. Tehát no liszt, no cukor, no olaj, no szénhidrát (tehát itt a rizs is beleértendő). Van egy rizottókeverék amit mindenhez eszem, ez hajdinabulgurból (többféle bulgur van az enyém hajdinás), szotyiból, amarantból, és kölesből tevődik össze, vagyis abszolút gluténmentes. Ezt a rizottókeveréket cifrázom mindenféle kajához, van amikor belekeverek zöldségeket, de van amikor csak simán a párolt cuccokhoz rakom... Nem mondom hogy már undorodom tőle, pedig DE!! :D
A kúra akkor teljes ha közben iszom rengeteg folyadékot (semmi alkohol, szigorúan vízre gondoltam) és beöntést is csinálok... Mielőtt a társaság apraja nagyja elborzad, olvasson a régi fáraónők életéről akik szintén így méregtelenítettek és ez momentán a legtermészetesebb módszer, régi salakanyagok eltávolításának... Lehet speckó hozzávalókat gyógyszertárban és online kapni. Az enyém az 1 literes műanyag tartóka amihez pici vékony csövet vettem , ez picit kényelmesebbé teszi a tortúrát (lásd lenti kép)... Ne féljetek tőle, 2-3 beöntés után úgy érzitek magatokat mint Superman....

Persze még egyszer hangoztatom, ezt én csináltam meg és nem javaslok senkinek semmit, aki kicsit szkeptikus kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!!!!

Ime a szerkentyű... Van rajta egy kis lyuk a víztartón, hogy fel tud kényelmesen akasztani és gyorsabban folyjon a víz. 

Ez a kajám:

risotto.jpg

A hagyma az egy kis díszítésféle mert semmi nyerset nem lehet enni (párolt cukkini, gomba, répa és zellerszár, hozzá grillfűszer&mediterrán fűszer.) 

A reggeli az ugyanez a rizottókeverék  almával  és fahéjjal együttfőzve, amíg az almából kompott lesz és megpuhul a rizottókeverék is. 

Az első napok intenzív fejfájással telnek mert mire a szervezet rááll a minimum üzemmódra, rengeteg méreg távozik az emberből úgy, hogy folyamatosan iszik és "kisegíti" a régi salakanyagokat.

 Aki megfogadta, hogy az új évben a testét/szervezetét megújítja és diétára fogja, ez a módszer az egyik legkíméletesebb és egyszerű éhezésmentes verziója... Bátran keressetek meg infoért, ha szeretnétek többet erről megtudni!!! #puszi #ginavegarulez #newyearnewbody

A bejegyzés trackback címe:

https://ginavega.blog.hu/api/trackback/id/tr5312118731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása