Karfiol Kristóftól szabadon.... vegán és fincsi.....

2017. január 11. - ginavega

Ezt a karfiolos gyönyörűséget ki akartam próbálni ezért a Kristóf konyhája szakácskönyvet felütöttem szépen és hozzá is fogtam a rittyentéshez ahogy ő írja!!! #kristófnagyonbirlak
Én egy picit másképp csináltam de így is csudifinom... 
Hozzávalók:

1 fej karifol
1 marék szárított paradicsom
1 kis fej hagyma
2 ek cukormentes ketchup vagy sima sűrített paradicsom
olaj
só, bors

1. A szárított paradicsomot beleteszem egy pohárba és langymeleg vízzel felöntöm, hogy ellepje a parikat kb 10 percre.

2. Tepsire ráteszek egy sütőpapírt és rádarabolom a karfiolrózsákat. Hagymát, ketchupot és a picit megpuhult szárított paradicsomot beleteszem Vitamixbe és szép krémmé mixelem.

3. Minden karfiolkát megkenek a paradicsomos krémmel utána mindet megsózom, borsozom és egy pár csepp olajat teszek rá. 

4. 20 percre a sütőbe teszem és mikor megpirul akkor kiveszem és nagykanállal azon nyomban nekiugrok és elpusztítom!!!
(sajna most csak kóstolásra jutott mert az olaj miatt nem ehetek a kúrámon...)

karfiol.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ginavega.blog.hu/api/trackback/id/tr812118861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása